2015. március 17., kedd

Egy csodaital, amely százféle betegség kezelésére jó – Csupán 2 hozzávaló kell hozzá!


A következő természetes gyógyital elkészítéséhez mindössze két alapanyagra lesz szükségünk: fokhagymára, ebből 12 cikk kell, és még be kell szereznünk fél liter vörösbort.
Az elkészített egészségmegőrző italból naponta háromszor, egy kanállal kell elfogyasztani. Egy hónapig szabad ezt a kúrát alkalmazni, azután egy féléves szünetet kell beiktatni, de utána ismét lehet alkalmazni a csodaszert.
A fokhagyma jótékony tulajdonságairól már többször írtunk, most is hangsúlyozzuk, hogy ez a csodálatos kis fehér zöldséget mindenkinek fogyasztania kellene, aki törődik némiképp az egészségével.
A fokhagyma óvja a szívet, az érrendszert, tisztítja a vért, erősíti az immunrendszert, és képes még a legagresszívabb baktériumokkal, vírusokkal szemben is védelmet nyújtani. Eltávolítja a zsírt és javítja az anyagcserét is. Alkalmas a női problémák kezelésére is, segít a méregtelenítésben és gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert.
Készítsük el az egészségvédő fokhagymás italt

Szükségünk van 12 cikk fokhagymára, és fél liter vörösborra.
Vegyünk elő egy üvegtálat, majd a fokhagymákat vágjuk négy részre. Ezután öntsük rá a vörösbort a fokhagymákra. Zárjuk el az edényt és helyezzük a konyha azon sarkába, ahol besüt a nap. Tároljuk itt két héten keresztül, időnként keverjünk egyet-egyet az lén.
Két hét után szűrjük le, majd öntsük a levet egy sötét színű üvegbe. Naponta egy kanállal kell elfogyasztani belőle, egy hónapon keresztül. Azután tartsunk egy féléves szünetet, majd ismét nekifoghatunk a kúrának.

1 megjegyzés:

  1. Akkor naponta egyszer vagy háromszor kell fogyasztani a csodaitalból?
    Ugyanis az elején a szövegnek az van írva, hogy: "Az elkészített egészségmegőrző italból naponta háromszor, egy kanállal kell elfogyasztani."
    Alul meg, hogy:" Naponta egy kanállal kell elfogyasztani belőle, egy hónapon keresztül"
    Melyik a helyes? Vagy fogyasszunk 2 kanállal naponta? , hogy ne legyen sem egyik sem a másik?

    VálaszTörlés