2015. március 13., péntek

Így szabaduljunk meg gyorsan és könnyedén a narancsbőrtől!


Az időjárás egyre melegebbre vált, és mégha csak gondolatban is, de tervezgetjük, hogy hová megyünk nyaralni. Számba vesszük a lengébb ruhadarabjainkat, és ilyenkor szembesülünk, hogy gyorsan jó lenne leszámolni a télen felkúszott kilókkal és narancsbőrrel. Íme, pár tipp annak érdekében, hogy könnyebben megszabaduljunk a narancsbőrtől.
A legjobb megoldások otthon a saját konyhánkban találhatóak. Értékes és használható alapanyagokra bukkanhatunk, ha szétnézünk a kamrapolcon. Készítsünk különböző pakolásokat, testradírokat, és közben változtassuk életmódunkon, étkezési szokásainkon is.
- Mellőzzük az édesített italok fogyasztását, mivel túlságosan sok cukrot tartalmaznak, és hozzájárulnak a narancsbőr kialakulásához. A mesterséges adalékanyagok megakadályozzák, hogy meg tudjunk szabadulni a narancsbőrtől.
- Igyunk sok zöld teát, hiszen magas antioxidánst tartalma miatt felgyorsítja az anyagcserét, és így könnyedén megszabadulhatunk a lerakódott méreganyagoktól. Segít a cellulitisz elleni harcban.
- Gyalogoljunk erőltetett tempóban, kocogjunk. A mozgás javítja az állóképességet, szép lábakat eredményez, javítja a vérellátást, és segít eltüntetni a narancsbőrt.
- Fogyasszunk gyakran csirkehúst, salátát és babot, hiszen olyan értékes aminosavakat tartalmaznak, melyek megakadályozzák a vízvisszatartást, és így csökkentik a narancsbőrt.
- Részesítsük előnyben a halételeket is, hiszen esszenciális zsírsavtartalmuk miatt hidratálják a bőrt.
– Az avokádó segítségünkre lehet a testzsír csökkentésében.
Nézzünk egy hatékony otthoni kezelést a narancsbőr leküzdésére

A koffein tartalmú krémek, keverékek kivonják a vizet a zsírsejtekből, ezek összezsugorodnak, és így kisimul a bőr. Az olívaolaj magas E-vitamin tartalommal rendelkezik, így kiváló bőrregeneráló és fiatalító.
Hozzávalók: 2-3 evőkanál kávézacc, 4 teáskanál olívaolaj.
Alkalmazás: keverjük jól el a hozzávalókat, majd dörzsöljük át a pépes masszával a problémás területeket. A kávétól enyhén barnás lesz a bőr, de ez vízzel könnyen eltávolítható. A pakolást hetente kétszer-háromszor alkalmazhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése