2015. március 17., kedd

Erőteljes zöld szirup, ami csökkenti a koleszterinszinted pár óra alatt



Ebben a cikkben egy olyan erős zöld turmix receptjét tanulhatjuk meg, amely segít csökkenteni a szervezet koleszterinszintjét természetes módon, gyógyszerek alkalmazása nélkül.

Sokan szenvednek ebben a problémában a gyors életmód és a genetikai hajlam miatt. Ennek a szirupnak köszönhetően bizonyítottan normalizálódik a koleszterinszint már az első használat után, pár óra alatt.
A magas koleszterint tünetmentes, mégis súlyos betegségek kockázatát növeli. Bizonyított, hogy a vér magas koleszterinszintje hajlamosít szívinfarktusra, érelmeszesedéssel járó betegségekre. A fölösleges koleszterin ugyanis -különösen más rizikófaktorok, mint dohányzás, magas vérnyomás jelenlétében – lerakódik az érfalban, beszűkíti az ér belfelületét, korlátozza a vérkeringést. A koleszterin lerakódás amit plakknak nevezünk, megrepedhet, a rátapadó vérlemezkékkel együtt elzárhatja a vér útját. Az ér által ellátott szívizomfelület fájdalom kíséretében elhal, szívinfarktus alakul ki.
Zöld szirup receptje

Hozzávalók:

1 kg citrom
5-6 kanál petrezselyem
3 liter tiszta friss víz
1 csomag szódabikarbóna
Elkészítés:

Mossuk meg a citromot, vágjuk kis darabokra, majd áztassuk langyos vízbe, amibe keverjük el a szódabikarbónát. Hagyjuk állni egy órát. A petrezselymet vágjuk kis darabokra. Ezután a már beáztatott citromot és a petrezselymet is tegyük egy tálba és öntsük fel 3 liter vízzel. Forraljuk ezt a keveréket lassú tűzön, amíg körülbelül a felére csökken a víz mennyisége. Ez eltarthat egy ideig. Végül hagyjuk a keveréket kihűlni, majd szűrjük át és tegyük egy üveg edénybe.
Fogyasztás:

Minden nap éhgyomorra fogyasszuk a szirupot, 50 ml legyen az adag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése